Link til vort netværk

Østervrå Frikirke er en del af Baptistkirken i Danmark og en del af den "store baptist-familie" på verdensplan. Herunder er der link til forskellinge hjemmeside, hvor du kan læse mere om Baptister.

Baptistkirken i Danmark

Hvor skal man begynde, og hvor skal man ende, når man taler om den kristne tro? Baptister begynder med Jesus – med dét, han sagde og gjorde, med hans død på korset og opstandelsen fra de døde.

Læs mere om baptister her.

eller i magasinet herunder:

xxxx

Condimentum aenean lorem gravida sit morbi venenatis amet magna interdum orci est risus nec fusce arcu montes adipiscing elit magna justo felis porta et commodo et maecenas congue.

xxxxxx