Film vist i Kirkebio

"Her kan du komme som du er"

Hjørringvej 435, 9750 Østervrå

Tidligere film - vist i 2017

Filmen "Miracles from Heaven"

'Miracles from Heaven' er baseret på den

sande historie om familien Beam.

Da Christa opdager, at hendes 10-årige datter Anna

har en sjælden, uhelbredelig sygdom, begynder hun

indædt at lede efter en kur på Annas sygdom.

Det bliver en kamp på liv og død med mange omkostninger

for familiens sociale liv, mens deres økonomiske

situation også er under pres.

Da Anna udsættes for en dramatisk og usædvanlig ulykke,

får det nærmest en mirakuløs indvirkning på Annas sygdom, hvad også er med til, at familien igen kan samles som før.

'Miracles from Heaven' har Jennifer Garner i hovedrollen som Christa Beam, hvis erindringer filmen er baseret på.

Dramaet indeholder kristne budskaber om tro og belønningen heraf og strejfer, som titlen antyder, miraklet som fænomen.

"Kvinden i Guld"

Under 2. verdenskrig flygter den unge jøde Maria Altmann fra sin hjemby, Wien. 60 år efter sætter hun sig for at skaffe de kunstskatte tilbage, som nazisterne dengang stjal fra hendes familie. Maria allierer sig med en uerfaren advokat, Randy Schoenberg, for at starte en opsigtsvækkende kampagne. Deres bestræbelser giver genlyd i Østrigs magtcentrum og bringer dem sågar helt til USA's Højesteret

"Den lille prins" - En lille pige paces frem af sin overambitiøse mor, der har skemalagt hvert eneste minut af sin datters opvækst, så hun kan blive en god og dygtig samfundsborger.

Men i stedet for at terpe lektier vil pigen hellere hænge ud med sin nye nabo, en gammel, hvidskægget og lidt sær pilot.

Han fortæller eventyrlige røverhistorier om Den Lille Prins, der bor i et magisk univers, hvor alt kan lade sig gøre

"Luther" - Martin Luther er en præst med faste principper, der vil gøre op med den katolske kirke i den femtende århundrede.

Det synes det etablerede præsteskab selvfølgelig ikke om, men Luthers tanker vinder genhør i befolkningen og takket være opfindelsen af trykpressen bliver hans ord spredt til stadig flere. En religiøs opstand er under opsejling.

"Risen" - Vi skriver år 33, og Pontius Pilatus har netop korsfæstet Jesus Kristus. Den højtrangerende romerske soldat Clavius får til opgave at begrave Jesus’ lig for at lægge låg på en ulmende opstand i Jerusalem.

Men liget forsvinder under mystiske omstændigheder, og i løbet af efterforskningen begynder Clavius’ skepsis at smuldre i lyset af de uforklarlige hændelser, han oplever.

Film vist i 2016

Film vist i 2015